AirDroid



Σύντομη περιγραφή
Μια άκρως ενδιαφέρουσα και απαραίτητη εφαρμογή κυρίως για τους λάτρεις του συγχρονισμού της συσκευής τους με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μέσω WiFi, παρέχεται η δυνατότητα στο χρήστη να διαχειριστεί διάφορες λειτουργίες της συσκευής του μέσω του Web Browser, πληκτρολογώντας απλά τη διεύθυνση ΙΡ και την πόρτα που δίνει εφαρμογή στη μπάρα εισαγωγής URL.



Χρησιμότητα της εφαρμογής
Μέσω των παρακάτω δυνατοτήτων καταλαβαίνει κανείς πολύ εύκολα πόσο χρήσιμη εφαρμογή είναι. Αρχικά, μπορείτε να κάνετε διαχείριση των αρχείων της SD μέσω WiFi, ακόμα και File Transfer στον υπολογιστή. Διαχείριση SMS, αποστολή και λήψη χωρίς να έχετε τη συσκευή στο χέρι. Διαχείριση εφαρμογών, εγκατάσταση, απεγκατάσταση και Backup σε APK αρχείο. Συγχρονισμός Clipboard από το PC προς τη συσκευή και αντίστροφα. Συγχρονισμός επαφών και εισαγωγή ή εξαγωγή. Διαχείριση Ringtones, φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο. Τέλος, Real-time Monitor για μπαταρία, ROM, RAM, SD καθώς επίσης και Task Manager. Για όσους έχουν Root Device, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη της συσκευής από την οθόνη του υπολογιστή.

Απαιτήσεις έκδοσης λογισμικού
Android 2.1

(+) Μας άρεσε
1. Οι λειτουργίες που περιγράψαμε παραπάνω είναι πραγματικά ένα μικρό δείγμα μπροστά σε αυτά που προσφέρει η εφαρμογή.

(-) Δε μας άρεσε
1. Δεν υπάρχει κάτι το αρνητικό ή κάτι που να λείπει από τη συσκευή. Μακάρι να μη χρειαζόταν το Root για να δούμε την οθόνη της συσκευής στον υπολογιστή.

Βαθμολογία συντάκτη 10/10


Εικόνες εφαρμογής




Android Market QR Code


Android Market Link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου